Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

#3 Blogger - Employer Branding og Sosiale Medier

  • Broadcast in Business
  • 0 comments
Carlo B. Duraturo

Carlo B. Duraturo

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Carlo B. Duraturo.
h:109166
s:919897
archived
FREDAG 19. mars, kl. 12.00: Bloggmarkedet er i enorm vekst. Bare i Norge opprettes det 1500 nye blogger hver dag. Men tall fra dataforeningen viser at kun 3 av 10 virksomheter har egen blogg. Bør norske virksomheter ha en blogg? Og hva kan vi bruke det til? Carlo Duraturo, Direktør for Norden i Universum, Elisabeth Kristensen, adm. dir i Siviløkonomene og Arve Kvalsvik, rådgiver employer branding i Skatteetaten deler sine erfaringer med hvordan blogger kan brukes i ”employer branding” arbeidet.

Comments

 comments