Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Episode 9 - Random chat og hygge!

  • Broadcast in Pets
  • 0 comments
Dansk Reptil Radio

Dansk Reptil Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Dansk Reptil Radio.
h:803737
s:7605305
archived

Så er vi igang igen. Denne gang skal vi snakke med vores nyester sponser - nemlig Peter Emanuelsen der har Dreamhallreptiles.com

Peter vi for nogle år siden været udsat for den værst tænklige situation med hensyn til hans højt elskede samling - nemlig et angreb med IBD hvor han mistede næsten hele hans kongeboa samling og lidt til. 

Vi skal hører om hvordan han kom igennem episode, lidt infor han har samlet omkring IBD samt hvordan det står til nu. Peter har som en af de få ikke lagt skjul på hele dette triste forløb, og vi kan alle være ldit stolte over at have en så ærlig mand i den danske slangehobby!

Peter arbejder idag med en masse fede kornsnoge og trynesnoge morfer, og har stadig et par få kongeboa projekter som vi self også skal snakke om så det hele ikke bliver lidt for trist. Vi takker endnu engang peter for at sponsorere os og glæder os vildt meget til at have ham på radio'en imorgen.

Comments

 comments