Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Buiten de Kaders Denken door Bindi (Outside the Box in Dutch)

  • Broadcast in Education
  • 0 comments
Critical Mass Radio

Critical Mass Radio

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Critical Mass Radio.
h:114751
s:7356197
archived

Vanavond bespreken we de dualistische realiteiten van onze wereld, die van letterlijke fictie in contrast met causaal analoge feiten en hoe het verschil te ontdekken tussen het land van Oz en Kansas. Daarnaast hoe te ontdekken in welke realiteit  jij je bevindt, die van de waarheid of die van de valse, geprogrammeerde, reactieve, letterlijke fictie van gezichtsbedrog met rook en spiegel trucs. We zien je daar, Bindi door Kate

Comments

 comments