Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Magnetisk Framgång - Syfte

  • Broadcast in Business
  • 0 comments
Brilliance Cafe

Brilliance Cafe

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Brilliance Cafe.
h:373271
s:4212787
archived

Lever du ditt livs syfte? Har du en guidande grundregel eller mål som grund för dina val och som hjälper dig att gå framåt? Om du inte har det kan du kämpa alldeles i onödan, spendera alltför mycket tid och energi på att prova olika saker, nya idéer och strömningar som inte leder dig någonstans. Följ med oss till Brilliance Café där vi kommer att diskutera vad du kan göra för att leva mer syftesriktI

Brilliance Café tar vi upp ämnen som marknadsföring och försäljning, att driva företag och att lyckas med det. Vi tar upp framgång på flera nivåer, framgångsrikt företagande blandat med metafysiska lagar, visdom och praktikaliteter.

Vårt syfte är att inspirera och ge dig verktyg att använda varje dag.

Vi sänder klockan 8 varje måndag morgon så ta din kaffekopp eller ditt favorit thé med dig och lyssna med oss!
 

Comments

 comments