Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Premiären

  • Broadcast in Religion
  • 0 comments
Ayannas magical world

Ayannas magical world

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Ayannas magical world.
h:409959
s:4212927
archived

Premiären

I detta mitt allra första radioprogramm på nätet kommer jag att introducera mig själv för er som inte reda vet vem jag är och vad jag gör. Jag kommer också att berätta lite om vad jag har för mål med programmet och kanske vilka som kommer att medverka.

Jag har under en längre tid sökt efter ett radio programm som behandla ämnen som magi, paranormalt, medialitet, häxkonst och shamanism på svenska men inte funnit det. Så nu har jag helt enkelt bestämt mig för att jag ska skapa ett själv där jag talar om ämnen som ligger mig varmt om hjärtat och där jag bjuder in intressanta gäster som tillsammans med mig kan hjälpa till att lysa upp världen för andra.  Programmet kommer också att anpassas utefter vad ni, mina lyssnare kan tänkas att vilja lyssna på och tala om.

Hoppas vi hörs ute i etern.

Blessed be <3

Comments

 comments