Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

RADIO AHMYO: Musikkens healende kraft v/ Poul Vinther

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Awakening Zone International

Awakening Zone International

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Awakening Zone International.
h:159853
s:6499379
archived

Poul Vinther komponerer musik, som berører tilhørerne på et meget dybt plan. I udsendelsen vil Poul Vinther fortælle om sin baggrund og sin livslange interesse i spiritualitet og musik. Poul Vinther er en usædvanlig intuitiv musiker, der kanaliserer healingenergi gennem musikken. Når Poul sætter sig ved pianoet og sine keyboards lader han sig inspirere af stedets og publikums energi. Han improviserer på stedet et unikt musikstykke, som afspejler lige netop dette øjebliks stemninger. Mange mærker en tydelig healing under hans koncerter og finder en stor indre ro og balance. I løbet af udsendelsen vil du høre eksempler på Pouls musik.
Vil du lytte med på awakeningzone.com kan du bruge dette link: http://awakeningzone.com/Episode.aspx?EpisodeID=3130 (kopier linket og sæt ind i din browser)

Comments

 comments