Radio Ahmyo: Den åndelige verden m/ Christian Viborg

Broadcast in Spirituality

Call in to speak with the host

(661) 554-9183

h:159853
s:6438607
archived
Awakening Zone International

Awakening Zone International

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Awakening Zone International.

Christian Viborg vil fortælle om de dybe ændringer, der skete i hans liv fra et målrettet karriereforløb til starten på et liv med ånderne. Han vil dele sit naturlige syn på åndeverdenen og den positive forandring, det havde på hans liv, da han åbnede for kontakten. Christian vil også komme ind på forskellen mellem en clairvoyant og et medium. Endelig vil han fortælle om, hvordan han oplever kontakten med den åndelige verden og hvordan han arbejder med det. Det at have mystiske oplevelser betyder ikke, at du er skør...

Vil du lytte med på awakeningzone.com kan du bruge dette link: http://awakeningzone.com/Episode.aspx?EpisodeID=3072 ( kopier linket og sæt ind i din browser)

Comments

 comments