Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

LemonGold - Vejen til et sprudlende samfund

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Awakening Zone International

Awakening Zone International

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Awakening Zone International.
h:159853
s:5811003
archived

Sociale medier kan både fængsle og frisætte opmærksomheden. I Danmark er vi godt på vej med et open source system som giver brugerne adgang til nemt at opbygge deres egne community-baserede websites og lokationsbaserede apps. Ved at byggeklodserne er selvorganiserende, dvs. uden nogen central styring/server, samt at alt er gratis tilgængeligt, opbygges en stabil platform, som organiserer opmærksomhed, ressourcer og events for brugerne.

De to første produkter som er undervejs er SproutOUT og LemonGold, hhv. et community for iværksættere, som giver fokus til lokale idéer og et socialt medie, som omsætter lokalområdets kollektive intelligens til de konkrete events, der er behov for.

LemonGold kan desuden bruges som et træningsredskab til at slippe gamle tankemønstre og sige ja til nye via et real-life rollespil som udfoldes.

Johan Tino snakker i udsendelsen også ud fra et diagram, som du kan se her: http://amaram.dk/html/lemon_gold.html
 

Comments

 comments