Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Forventninger til 2014

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Awakening Zone International

Awakening Zone International

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Awakening Zone International.
h:159853
s:5771191
archived

Vores første udsendelse på årets første aften - så hvad er mere naturligt end at snakke om forventninger til 2014?

I programmet har vi besøg af Ulrik Golodnoff. Ud fra tarotoplæg og numerologi vil han fortælle om sine forventninger til, hvad der vil ske i det nye år på forskellige områder. Ulriks tarotoplæg ("Livets træ") for 2014 ligger allerede nu på www.amaram.dk >awakening zone > 2014. Du kan se oplægget under udsendelsen.

Desuden vil vi høre fra lyttere, hvad de forventer i det kommende år. Det kan både være på det personlige plan, hvad de vil lægge vægt på eller skabe i deres liv. Det kan også handle om, forventninger til hvad der vil ske på det politiske plan - her i landet eller på verdensplan. Desuden, vil der komme flere voldsomme naturkatastrofer? Og, måske det mest interessante, hvad vil der ske med bevidstheden?

Vi regner med en spændende og inspirerende start på året!

Comments

 comments