Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Lee Harris in New Energy show

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Awakening Zone International

Awakening Zone International

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Awakening Zone International.
h:159853
s:5824817
archived

Lee prihaja iz Anglije iz mesta Brighton, trenutno živi in deluje v Boulderju (Colorado, Zda). V svetu je eden izmed najbolj poznanih in cenjenih channelerjev (medijev).

S svojim kanaliziranjem prinaša sporocila in znanje kako izkušati svobodo znotraj sebe. Sporocila niso povezana z nobeno religijo ali ideologijo - njegov fokus je usmerjen v socutno srce, ljubezen do sebe, osvoboditev izpod mentalnih programov in custvenih ran.

 

Njegova pot kanaliziranja se je zacela leta 1998. Zaslišal je glas Zachary-a, ki mu je najprej pojasnil, da je eden od 88 duhovnih vodnikov. V letih, ki so sledila mu je Zachary pomagal raziskati sebe. S casom pa je Lee razvil tehniko kanaliziranja tako dobro, da Zachary skozi njega govori popolnoma fluidno, kar je tudi med channelerji prava redkost. Lee je okrog sebe privabljal vedno vec ljudi, ki so hoteli uporabljati  informacije, ki jih je posredoval Zachary. V letu 2007 so se Zachary-u pridružili še Zapharia in Ziadora, ki skrbita za pretok feminilne energije in informacij, ki pomagajo v nas osvoboditi ranjen feminilni del.

 

V zadnjih osmih letih je delal z vec kot 1700 ljudmi po svetu. Ljudje ga poišcejo za osebna svetovanja, se udeležujejo njegovih vodenih seminarjev, srecanj, delavnic in online konferenc.

Comments

 comments