Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Nova Energija z Normo in Garretom

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Awakening Zone International

Awakening Zone International

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Awakening Zone International.
h:159853
s:3822981
archived

Norma in Garret sta s svojim nacinom zivljenja navdih mnogim v tem izjemnem casu sprememb.

Norma je spoznala Kuan Yin pred vec kot dvajsetimi leti. S potrpežljivim in ljubecim socutjem, je Kuan Jin naucila Normo slediti svojemu srcu do prostora globoko znotraj sebe, kjer je spoznala ljubezen njene Duše. Pricela je deliti ta zavesten novi dih in zdaj pomaga mnogim, da si poišcejo ta prostor miru znotraj sebe.

Garret in Norma sta se spoznala v Californiji leta 1991. Kamlu zatem,  je Garret pustil svoj poklic zobozdravnika, ter se posvetil svojemu spiritualnemu potovanju. Nadaljeval je z razširjanjem svojega znanja racunalništva, kar je prineslo tudi do rojstva njune spletne strani Novi Dih. S svojo duhovitostjo sta izjemen uciteljsski tandem z Normo, ko delita modrosti iz vsakodnevnih življenjskih izkušenj.

Integracija je še ena strast Norme in Garreta, na lkatero se pri svojem delu osredotocata. Vse se je zacelo, ko je Norma pricela z delom z ženski, z diagnozo multiple osebnosti. Rezultati so bili izjemni in so jasno pokazali izjemno vrednost uporabe zavestnega diha kot orodja za integracijo. Skozi privatne ure, seminarje in Ohama šole, Norma in Garret pomagata številnim ljudem po celem svetu pripeljati njihove ranjene dele domov k svoji Duši in na ta nacin zacutiti njihovo Božanskost.

Comments

 comments