Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Frissito (Refreshment)

  • Broadcast in Spirituality
Awakening Zone International

Awakening Zone International

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Awakening Zone International.
h:159853
s:2942745
archived

 

A 2012. ev elso frissitojet igya meg velunk az Awakening Zone Webes Radio magyar nyelvu adasaban a Frissitoben (Refreshment).
 
Idopont: 2012. februar 28. KEDD 19:00 ora. (Havonta, minden 4. het keddjen 19:00 oratol). 
 
Musorvezetok: Halasz Alfred es Thomazy Timea
 
Februári Tema:  Szexuális energiák és megszabadulás a vírustól
 
Vendég: St. Germain
 
Termeszetesen az adas elott varjuk az email cimunkre azokat a kerdeseket, melyeket az adott temaval kapcsolatban szeretnenek kerdezni Kuthumitol, vagy az epp aktualis vendegunktol, de a radioba be is lehet telefonalni es eloben kerdeseket is lehet feltenni. Tel: 00-1 661 554-9183 (USA). A radioadas közben mukodo online chat-szobaban pedig a hallgatok hozzaszolhatnak a radio adashoz es megoszthatjak eszreveteleiket, erzeseiket a tobbi hallgatoval és velunk.
 
Leiras: Havi rendszeressegu, magyar nyelvu Radio Show mindenki szamara, aki szeretne egy uj es masmilyen Radiot hallani az Uj Energia perspektivajabol. Kulonbozo altalanos temakrol fogunk beszelgetni, mint a parkapcsolatok, elet-halal, munka es munkavallalas az új energiában, gyermekvaras és gyermekvallalas, gyermeknevelés és oktatás, és még sok más. Temajavaslatokat is varunk toletek, hogy mirol szeretnetek hallani. 

Facebook comments

Available when logged-in to Facebook and if Targeting Cookies are enabled