Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Getalswaarde, de waarde van getallen.

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Ascension and Awakening Zone

Ascension and Awakening Zone

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Ascension and Awakening Zone.
h:159837
s:4804397
archived

Numerologie; aan de hand van je geboortedatum je leven voorspellen, je karakter bepalen, je doelen vastleggen, je blauwdruk ontdekken.... Kan dat nou allemaal wel? Vincent Bouwman, drijvende kracht achter Smart-Rythm, komt ons uitleggen hoe de wereld van getallen, trillingen en ritmes in elkaar zit. En hoe moeilijk is het om dat ritme te ontdekken en te volgen? Wij zijn benieuwd naar de feiten en de fabelen. Luister mee!

Comments

 comments