Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Pamela Kribbe channelt Jeshua, je 'anders zijn' eren.

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Ascension and Awakening Zone

Ascension and Awakening Zone

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Ascension and Awakening Zone.
h:159837
s:4189073
archived

In deze uitzending spelen we een channel af van Pamela Kribbe. Hierin channelt zij Jeshua over het onderwerp 'anders zijn." Een gevoel dat vele lichtwerkers ervaren en dat hen een gevoel van eenzaamheid of isolement kan geven. Te midden van de maatschappelijke werkelijkheid kun je ervaren dat je idealen hebt die niet stroken met de bestaande manier van denken. Jeshua inspireert om je 'anders zijn' te eren en als bron van inspiratie te gebruiken.

Comments

 comments