Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Gezondheid versus zorg: Gezondheidscoöperatief Nederland

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Ascension and Awakening Zone

Ascension and Awakening Zone

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Ascension and Awakening Zone.
h:159837
s:4068545
archived
In deze uitzending praten we met mevrouw Purusha van de Graaf, één van de oprichters van het Gezondheidscoöperatief Nederland. Dit Gezondheidscoöperatief wil een tegenhanger zijn voor de hedendaagse zorgverzekeringen. Zij stellen 'gezondheid' centraal in plaats van 'zorg'. Vanuit het vetrekpunt dat gezondheid van binnuit komt en dat het individu de eerst aangewezene is als het gaat om de eigen belangenbehartiging en er mede van uitgaande dat ieder lichaam zelfhelend is. Een initiatief die nieuwe energie, nieuwe wereld en nieuw bewustzijn uitstraalt. Daar wil je toch meer van weten!?

Comments

 comments