Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Levenslust

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Your Spiritual Awakening Zone

Your Spiritual Awakening Zone

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Your Spiritual Awakening Zone.
h:159828
s:6657421
archived

Esther van der Zee oefent vooral zichzelf uit. En dat doet ze met Levenslust. In haar boek 'Levenslust, leef met zin' deelt ze haar verhaal en de inzichten die ze heeft opgedaan. Levenslust klinkt eenvoudig, net als 'zin om te leven'. En toch blijkt voor veel mensen juist dat een zowat onmogelijke opgave. Want er gebeurt altijd wat, er zit wel eens wat tegen ( of veel ) en je hebt te maken met anderen... Of is dat zo? Leer mee met Eppe en Nelleke Keizer over dit prachtige onderwerp. Wie weet? Levert het je Levenslust op?!

Comments

 comments