Your Spiritual Awakening Zone

Your Spiritual Awakening Zone

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Your Spiritual Awakening Zone.

Levenslust

  Broadcast in Spirituality

Call in to speak with the host

(714) 364-4353

Esther van der Zee oefent vooral zichzelf uit. En dat doet ze met Levenslust. In haar boek 'Levenslust, leef met zin' deelt ze haar verhaal en de inzichten die ze heeft opgedaan. Levenslust klinkt eenvoudig, net als 'zin om te leven'. En toch blijkt voor veel mensen juist dat een zowat onmogelijke opgave. Want er gebeurt altijd wat, er zit wel eens wat tegen ( of veel ) en je hebt te maken met anderen... Of is dat zo? Leer mee met Eppe en Nelleke Keizer over dit prachtige onderwerp. Wie weet? Levert het je Levenslust op?!

Tags:
Levenslust
esther van der Zee
eppe keizer
nelleke keizer
leef
zin
h:159828
s:6657421
archived

Comments

 comments