Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

De beweging van de ziel; Familieopstelling

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Your Spiritual Awakening Zone

Your Spiritual Awakening Zone

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Your Spiritual Awakening Zone.
h:159828
s:6423233
archived

We leven in een snel veranderende tijd. Oude structuren vallen uiteen en we moeten in tal van zaken naar nieuwe vormen en oplossingen zoeken. Ook innerlijk zitten we in een evolutieproces waar nieuwe bewustzijnsgebieden zich willen ontvouwen. Oude gedragspatronen en vastgezette geloofssystemen moeten worden herzien. Dat kan tijdelijk chaos en onzekerheid veroorzaken. Bert Hellinger heeft het opstellingenwerk ontdekt en ontwikkeld. Hij noemt het; De beweging van de ziel. Ons 'gewone denken kan het niet begrijpen, onze ziel kennelijk wel. Hierover laten we, samen met Evelien Hogeweg, ons 'lichtje'schijnen. Wat houdt deze methode nou in en wat kunnen we ermee? Hoe werkt het?

Comments

 comments