Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

De Helende Kracht van Familierelaties

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Your Spiritual Awakening Zone

Your Spiritual Awakening Zone

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Your Spiritual Awakening Zone.
h:159828
s:6219389
archived

Nogal wat spirituele geïnteresseerde mensen hebben veel aan zichzelf gewerkt, gemediteerd en Egypte en Nepal bezocht, maar komen tot de conclusie dat ze, wat hen in wezen het meest nabij is, de familie, onbewust als groeimogelijkheid hebben laten liggen. Familie wordt nogal eens veroordeeld en in wezen ontkend.

Het is belangrijk dat je de verantwoordelijkheid neemt voor het feit dat je ooit op zielsniveau besloten hebt om in het betreffende gezin en familie geboren te worden en dat je daar een goede reden voor hebt gehad! Zo is het wezenlijk dat je je afvraagt waarom je geïnteresseerd was om in deze familie geboren te worden. Welke familiethema’s trokken jou aan? Welke incarnatievraag was daarbij leidend? Wat hadden en hebben je vader, je moeder en je broers en zusters jou te bieden? Wat had en heb jij hen te bieden? Waarom hebben jullie op zielsniveau ooit ‘ja’ tegen elkaar gezegd? Wat hebben jullie bewust of onbewust al bijgedragen aan elkaars spirituele groei en welke groeimogelijkheden heb je nog laten liggen? En wat heb je nodig om met je familieleden in het reine te komen en hen te accepteren zoals ze zijn?

Gabriela en Reint zijn vanavond, in co-creatie met de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus, Maria en Jozef, onze vraagbaak en bron van inspiratie en verheldering. Deze uitzending wordt bijgewoond door publiek en eindigt met een channeling door Gabriela.

 

Comments

 comments