Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

12 jaar en Hoogsensitief; wat de wereld zou moeten weten...

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Your Spiritual Awakening Zone

Your Spiritual Awakening Zone

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Your Spiritual Awakening Zone.
h:159828
s:5976461
archived

Neeltje is 12 en zit op de Leonardoschool in Dronten voor hoogbegaafde kinderen. Daarnaast is ze Hoogsensitief en dat blijkt een lastig 'talent' om mee om te gaan in deze maatschappij. Want hoe leg je uit wat met woorden niet uit te leggen is? Hoe communiceer je met anderen als je niet begrijpt waarom zij jou niet begrijpen? En waar laat je al die indrukken, 'weetjes' en gedachten die voor jou zo normaal zijn maar ook zo veel? Neeltje wil eigenlijk een boek schrijven of lezingen geven om volwassenen te laten begrijpen hoe kinderen zoals zij in elkaar zitten en de wereld ervaren. Ze begint vanavond bij ons!

Comments

 comments