Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Spiritualiteit en Kanker

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Your Spiritual Awakening Zone

Your Spiritual Awakening Zone

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Your Spiritual Awakening Zone.
h:159828
s:5825009
archived

Na een stop van drie maanden zijn Eppe en Nelleke weer terug met hun uitzending 'Helen en Ontwaken'. Eppe is in de tussentijd geopereerd aan prostaatkanker en heeft daarmee het nodige meegemaakt in zowel fysiek als spiritueel opzicht. Sylvia Vlaardingenbroek maakte een paar jaar geleden ook zoiets mee en samen geven ze een inkijk in hoe het is als je én spiritueel bent én kanker hebt. Hoe zit dat met zelfheling? Hoe zit dat met de keuze van de ziel? Hoe zit dat met eigen verantwoordelijkheid? We vragen alles en schuwen niets.

Comments

 comments