Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Angel Corner - Föräldrarskap åt den nya generationen barn!

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Thomas J

Thomas J

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Thomas J.
h:311697
s:3666731
archived

I detta avsnitt tar jag upp föräldrarskap och pratar om den nya generationens barn som växer upp nu. Vad är det för speciellt med dem? Hur kan vi hjälpa dem på bästa sätt för allas bästa? Och hur stödjer man bäst dessa barn som ledare och förälder?

Frågorna är många och till hjälp för detta har jag en kär gäst med som heter Linn Kirstin Breivik. Hon är grundare av Pedagogisk Meditation™ och sammanställt SAFE som är en omfattande förståelse av det mänskliga lärandet som är: Andligt, Akademiskt, Fysiskt och Emotionellt.

Linn finns med oss och kommer att berätta mer om hennes arbete och den nya generationes barn och föräldrarskap.

Comments

 comments