Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. We think you'll like them better this way.

Angel Corner - Medialitet vad är det?

  • Broadcast in Spirituality
  • 0 comments
Thomas J

Thomas J

×  

Follow This Show

If you liked this show, you should follow Thomas J.
h:311697
s:3438161
archived

Programmet kommer att handla om medialitet och hur vi alla faktiskt är mer mediala än vad vi tror. Jag kommer att ha med mig Anna-Lena Vikström som jobbar heltid som sierska, medium och kurledare i hela Sverige, hon har jobbat med sin medialitet sen tonåren.  Anna-Lena kommer att berätta om den lappländska mediala traditionen som hon kommer ifrån och använder sig av idag i sitt arbete som medium/sierska. Vad är skillnade till andra mediala traditioner? Har du frågor om medialitet eller annat till Anna-Lena är du välkommen att ringa in så svarar hon på frågor.

Comments

 comments